Kelle Bendix - a KÉK bendix


Produisons Bendixes


PROFIL D'FIRME

BENDIX BLEU

HISTORIQUE

FABRICATION

QUALITÉ

EXPOSITION

COORDONNÉES

BLAUFORM KFT.

ONLINE KATALOGEnglish

Deutsch

Français

Pусский

Magyar

© Blauform Kft., 2010
webmaster

LA FABRICATION

La base de la production est le système de moulage à froid sur une presse mobile, et par ce moyen nous fabriquons des produits semi-fini à partir des disques détrempés auparavant, puis nous procédons aux travaux de finition.

Le traitement thermique sous gaz des pièces est réalisé à l'aide d'un logiciel de commande moderne, le processus est documenté.

Néhány éve kezdtük el a CNC-technológia fokozatos bevezetését nemcsak az alkatrészgyártásban, hanem a szerszámgyártásban is.

Ez a technológia teszi lehetővé számunkra, hogy a gyártástervezéstől a szerszámkialakításon keresztül a fém és műanyag munkadarabok elkészítéséig, minden kapcsolódó méret megfelelő legyen és a részműveletek összehangolva és jól követhetően történjenek.

Technológiai fejlesztésünk során függetlenítettük magunkat az alvállalkozóktól.

A kész összeszerelt alkatrészek végső ellenőrzésen esnek át, majd saját Kelle számunkat valamint egy kiegészítő gyártási kódot hengerelünk a felületére.

A technológiai fejlődésnek és gyártástervezésnek köszönhető az is, hogy ma már viszonylag kis darabszámú sorozatok gyártása árban és minőségben is versenyképesen elindítható.